Project Description

Dames 1 is van alle markten thuis. Van serieus trainen en wedstrijden spelen tot een goede derde helft, waar Dames 1 de goede gewoonte heeft om tot diep in de nacht op de tafels te dansen.
Wij zijn een team van dames die al een langere tijd hockeyen en zijn hier dan ook erg fanatiek in. Twee keer per week trainen en zondag een wedstrijd is voor ons dan ook belangrijk. Maar dit betekent niet dat we geen goede derde helft hebben! Na trainingen en wedstrijden blijft menig dames 1 een biertje drinken, om andere teams aan te moedigen of gewoon om het drinken natuurlijk. Tijdens thuiswedstrijden is er altijd een vrijgezel van de week aanwezig die ons komt aanmoedigen en ons voorziet van de lekkerste chocola.
Voor de rest hebben wij nog vele activiteiten buiten het hockeyen om zoals: Sinterklaas met Dames 1, Kerstdiner met Heren 1 en het jaarlijkse teamweekend.

Sinds afgelopen seizoen zijn er heel veel nieuwe dames bijgekomen, wat al snel een hecht team werd. Maar ook dit jaar zijn we weer opzoek naar leuke dames met hockeyervaring. Kan jij hockeyen, wil je fanatiek hockeyen en ben je wel in voor een goede derde helft? Kom dan hockeyen bij Dames 1!

Sti(c)k erin!