Project Description

Hoor je muziek vermengd met het geluid van de zee? Een toeter? Een paar deuntjes van een liedje en weer een toeter? Dames SEZ is in aantocht: tijd om te zuipen, tijd voor de SEZcalatiemix!
 
Dat is natuurlijk na de wedstrijd of de training, want de derde helft (ook wel de sezde helft), daar zijn we goed in! Ook op het veld vind je bij ons veel gezelligheid maar ook vooral motivatie en fanatiek zijn we dan ook zeker.
 
SEZ jaar geleden is het inmiddels, dat Dames SEZ het levenslicht zag. Begonnen met een team vol dames die allen nog nooit hadden gehockeyd, inmiddels zijn we een bonte verzameling van beginnende en gevorderde hockeysters.
 
Naast hockeyen zijn we natuurlijk ook actief aan de bar (of achter de bar), met al dat sporten moet je immers wel voldoende vocht binnen krijgen. Naast samen eten voor de training en gezellig borrelen na de trainingen en wedstrijden, gaan we regelmatig samen naar feestjes of de stad in, uit eten, houden we jaarlijks een (date-) kerstdiner en organiseren we zelf feestjes.
 
Verder zijn velen actief in commissies bij DHC maar ook bij studie – en studentenverenigingen, wat zorgt voor een gezellige mengelmoes van dames uit alle hoeken van Enschede.
 
Terug naar hockey, want voor ons vierde competitiejaar hebben we onszelf een doel gesteld: SEZde worden! En daar hebben we jouw hulp bij nodig! Lijkt het je wat om mee te trainen bij het leukste, gezelligste en meest escalerende team van DHC Drienerlo? Mail ons via dames6[at]dhcdrienerlo.nl of kom gerust eens langs bij onze training: iedere woensdag van 21:00 tot 22:30 uur!
 
SucSEZ!