Project Description

Damesch Zeeven is een zeer gemengd team. Ons niveau gaat van ervaren fanatiek naar fanatiek ervaren bankzitter en vervolgens naar samen de derde helft winnen. In ons team staat gezelligheid, teamspirit en lachen centraal!

Onze training is elke woensdag van 18:00 tot 19:30 en wordt gegeven door onze, al jarenlange, vaste trainer Han. In de training wordt veel gelachen maar ook zeker, af en toe, serieus een balletje geslagen. Han probeert ons daadwerkelijk nog wat bij te brengen. Na de training gaan we altijd gezellig samen eten en sluiten we de avond uiteraard af met een welverdiend biertje.

Buiten dat we altijd samen eten op woensdag en natuurlijk onze legendarische Torenzondagen, hebben we meerdere activiteiten door het jaar heen. Zo hebben we onze 7-7 borrel en Zeeven Date Diner. Binnen het team hebben wij ook een uitjescommissie die verschillende activiteiten door het jaar heen organiseert.

Of je nu al vanaf jongs af aan hockeyt of nog nooit een hockeystick hebt vastgehouden, iedereen is welkom!

Lijkt het je leuk om met Damesch Zeeven te hockeyen? Spreek ons aan tijdens de Kick-In, mail ons op dames7@dhcdrienerlo.nl of kom gezellig een keer langs op een woensdag om 18:00!

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Kom dan gerust een keer langs op de training of stuur een mailtje naar het team (dames7@dhcdrienerlo.nl) of het bestuur (bestuur[at]dhcdrienerlo.nl).