Project Description

Wij zijn Heeren Zeeven, het team van Drienerlo waar hockey niet de voornaamste bezigheid is. Het drinken van bier voor, tijdens en vooral na de wedstrijd is een van onze sterkste punten. Hockeyend doen wij het ook zeker niet onverdienstelijk, dit jaar komen wij uit in de reserve tweede klasse.

Er zijn een aantal jaarlijks Terugkerende evenementen, zoals de 7-Nieuwjaarsborrel op de Zeevende van januari en onze Dies borrel op de Zeevende dag van de Zeevende maand.

Uiteraard maken we elk jaar een toernooi onveilig op een Zeevenwaardige manier. Wij zijn een team dat waarde hecht aan tradities en om dit alles te behouden hebben wij ook onze statuten. Zoek je meer dan Hockey alleen en denk jij Zeevenwaardig te kunnen zijn? Misschien is Inter-Pakkerair Sport Vertikaal Heeren Zeeven dan iets voor jou!

Opgericht in 1977 en tenminste samen voor 77 jaar. Wij zijn te herkennen aan onze bordeaux-rode spencers, de meest lelijke broek die je in je kast hebt hangen en oranje sportsokken. Bij de bond staan wij ingeschreven als heren 7.