Het Gôske is het clubblad van DHC Drienerlo. Het verschijnt minstens 2 keer per jaar en staat boordevol nuttige en minder nuttige dingen die in en om onze Toren hebben plaatsgevonden.

Alle leden kunnen een bijdrage leveren aan het Gôske. Zo zijn er bijvoorbeeld regelmatig wedstrijdverslagen van verschillende teams te lezen. Ook worden er foto’s geplaatst van de mooie feestjes en gezellige Torenzondagen die DHC Drienerlo rijk is. Heeft een Drienerliaan een domme of hilarische uitspraak gedaan? Dan is deze als quote terug te lezen in het Gôske.

In iedere editie van ons mooie clubblad staan ook mededelingen van het bestuur en van de commissies. Zij kunnen op die manier aankondigingen doen (van bijvoorbeeld feesten of toernooien, maar ook over het incasseren van de contributie) en zorgen dat alle Drienerlianen goed op de hoogte blijven.

Een groot deel van de inhoud van het Gôske wordt dus aangeleverd door de leden, maar er is een enthousiaste groep Drienerlianen die zorgt dat elke editie goed gevuld is met kopij. Dit is de Gôske-commissie. Wil je weten wie er in deze commissie zitten, of zou je het leuk vinden om zelf meer bij te dragen aan ons clubblad? Kijk dan eens bij het tabblad ‘commissies’ voor meer (contact)informatie!