Dames 7

,

Damesch Zeeven is een zeer gemengd team. Ons niveau gaat van ervaren fanatiek naar fanatiek ervaren bankzitter en vervolgens naar samen de derde helft winnen. In ons team staat gezelligheid,

Dames 6

,

Hoor je muziek vermengd met het geluid van de zee? Een toeter? Een paar deuntjes van een liedje en weer een toeter? Dames SEZ is in aantocht: tijd om de zuipen, tijd voor de SEZcalatiemix!

Dames 2

,

Dames 2 is HET damesteam van DHC Drienerlo. Een mix-team van beginnende en langer spelende hockeyers. We vinden het leuk om te winnen maar gaan vooral voor de gezelligheid!

Heren X

,

Heren X is het hockeyteam van studentenvereniging DSCC/DJCR 'Audentis et Virtutis'. We trainen 3x per week, namelijk op het veld op woensdag, vrijdag is een facultatieve veldtraining en zaterdag is een intensieve training in 't Gat in de Markt. Op zondag gaan we zowel tijdens als na de wedstrijd voluit!

Heren 7

,

Wij zijn Heeren Zeeven, het team van Drienerlo waar hockey niet de voornaamste bezigheid is. Het drinken van bier voor, tijdens en vooral na de wedstrijd is een van onze sterkste punten.

Heren 6

,

Team Tax, ook wel beter bekend als Heren 6, is het hockeyteam van DHC dat het epoch van de legende Niek Tax voortzet.

Heren 2

,

Heren 2 is het prestatie gerichte vrienden team van de club. We trainen als prestatie team twee keer in de week, en zijn tijdens het spel dan ook zeker fanatiek.