Alleen met een Unioncard heb je toegang tot alle sportieve en culturele activiteiten van Universiteit Twente en Saxion. Wanneer je dus lid wilt worden van DHC Drienerlo dien je in het bezit te zijn van een Unioncard en dien je de verenigingsheffing te betalen.

Deze kaart bied je vele mogelijkheden en is zeer eenvoudig, per jaar, aan te schaffen via dms.utwente.nl. Als je UT-student bent kan je hier inloggen met je studentgegevens, ben je Saxion-student dan dien je de Unioncard aan te schaffen bij de Unioncard balie in het Saxion (neem hierbij een pasfoto mee). Vervolgens kan je inloggen met de gegevens die je daar ontvangt. De verenigingsheffing is daarmee online via iDeal aan te schaffen, voor meer informatie kijk op http://www.unioncard.nl/veelgestelde-vragen/.

Belangrijk om te weten is dat de verenigingsheffing geen contributie is, naast het aanschaffen van de Unioncard en de verenigingsheffing moet je je dus ook inschrijven bij de vereniging zelf en zal DHC zelf de contributie incasseren.

Mocht je problemen ondervinden met de Unioncard dan kan je altijd langsgaan bij de Unioncardbalie in het sportcentrum of mailen naar de secretaris, secretaris[at]dhcdrienerlo.nl